Brunssi
Knuutilan kartanolla

Tervetuloa brunssille

Järjestämme kerran kuussa sunnuntaibrunssin Knuutilan kartanolla Siurossa. Brunssi järjestetään kartanon päärakennuksessa ja samalla on mahdollista tutustua laajemmin historialliseen kartanomiljööseen. Ovet ovat avoinna keskiaikaiseen kellariin, väenpirttiin sekä aittahotellirakennukseen koko brunssin ajan. Aloitamme brunssin klo 11.00 ja lopettelemme klo 15.00. Brunssien ajankohdista ilmoitamme tarkemmin Facebook-sivullamme. 

Brunssin menu

Brunssin menu vaihtelee sesongin mukaan. Brunssilla on tarjolla mm. itsetehtyä leipää, erilaisia salatteja,  leikkeleitä ja lämpimiä ruokia sekä tietenkin jälkiruokia. Juomaksi on tarjolla mehua, kotikaljaa, kahvia, teetä ja kaakaota. Laktoositon ja gluteeniton ruokavalio on aina huomioitu tarjoiluissa. Muista ruokavalioista pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen.

 

Teemabrunssit

Järjestämme erilaisia teemabrunsseja juhlapäivien aikaan. Esimerkiksi äitienpäivän kakkubuffetti on erittäin suosittu. Ilmoitamme tulevista teemabrunsseista Facebook-sivullamme. 

Brunssin hinta

Aikuiset 27 €/hlö ja pienempi väki 1 €/ikävuosi.
Varaathan käteistä

 

Yhteystiedot

Ruokahävikin minimoimiseksi pyydämme ilmoittautumisia etukäteen.

Miia Nieminen

kartanonmiina@gmail.com

0400 618 869

 

Osoite 

Knuutilan kartano
Lukkisalmentie 49
37200 Siuro

Historiallinen Knuutilan kartano

Knuutilan kartanon päärakennus on rakennettu vuonna 1862. Päärakennusta uusittiin ja laajennettiin vuonna 1889. Knuutilan kartano on oivallinen paikka järjestää monenlaisia juhlia. Päärakennuksessa on useita huoneita, ja vieraita mahtuu ruokailemaan yhteensä noin sata. Pihapiirissä sijaitsee vuonna 1910 valmistunut Knuutilan väenpirtti, joka on kaksiosainen rakennus. Toisessa päässä on avara tupa, jossa on pitkät pöydät, ja toisessa päässä on pakari, jossa on keittiö ja suuri leivinuuni. Pirtin puolelle mahtuu ruokailemaan noin 45 ja pakarin puolelle noin 20 henkilöä. Lisäksi Knuutilan kartanossa on mahdollista yöpyä pihapiirin remontoiduissa asuin- ja aittarakennuksessa ympäri vuoden. Majoitustilaa on noin 30 henkilölle. 

 

Knuutilan kartanon omistaa Nokian kaupunki ja sen kunnostuksesta ja tilojen vuokrauksesta vastaa Siuro-Seura ry. Knuutilan kartanomiljöö sijaitsee noin 8 km Nokian keskustasta ja noin 25 km Tampereelta.

 

Tervetuloa tutustumaan!