Pitopalvelu

Kartanon Miina

Pitopalvelustamme maistuvat tarjoilut

Järjestämme maittavat tarjoilut perhejuhliin, kuten häihin ja syntymäpäiville sekä yritysten tilaisuuksiin. Meidän hoitaessa tarjoilut, voit itse keskittyä nauttimaan tunnelmasta muiden vieraiden kanssa. Suunnittelemme jokaisen tilaisuuden erikseen ja panostamme onnistuneeseen kokonaisuuteen. Päätoimintapaikkanamme on Knuutilan kartano Nokialla, mutta toimitamme myös muualle pienimuotoisia tarjottavia. 

 

Autamme asiakkaitamme sopivan menun suunnittelussa. Teemme maistuvat ruuat ja salaatit, ihanat kakut ja muut herkut pieneen tai suurempaan juhlaan. Otamme huomioon asiakkaan toiveet, erilaiset allergiat ja ruokavaliot sekä budjetin. Pääasia meillä on kaikille maittava ja helposti lähestyttävä laadukas ruoka. Voit tulla tutustumaan Knuutilan kartanoon ja maistamaan ruokiamme sunnuntaibrunssillemme.

Tarjoilut muualla

Meiltä voit tilata tarjoilut kahvitukseen tai muuta pientä tarjottavaa kotiin tai muualle. Teemme tilauksesta erilaisia suolaisia ja makeita tarjottavia asiakkaan toiveiden mukaan. Toteutamme myös teemaan sopivia fantasiakakkuja. Tarvittaessa voit vuokrata meiltä astiat tai muurikkapannun juhliisi. 

Kokenut yrittäjä

Kartanon Miinan yrittäjä Miia Nieminen on toiminut pitopalvelualalla useita vuosia ja kerryttänyt osaamista monenlaisista tilaisuuksista ja tarjoiluista. Toteutamme kaikenkokoiset tilaisuudet ammattitaidolla ja nykyaikaisella näkemyksellä. Olipa kyse sitten muutaman hengen syntymäpäivistä tai isoista häistä, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta tarjoiluista.

 Ota yhteyttä ja kysy lisää